top of page
Zown barski stolovi ambitent

Sklopivi stolovi

Sklopivi stolovi za catering pružaju iznimnu prilagodljivost i praktičnost za organizaciju događaja. Njihov funkcionalan dizajn omogućuje jednostavan transport i brzo postavljanje, olakšavajući rad catering timova. Ovi stolovi su idealni za različite prigode, pružajući dovoljno prostora za posluživanje hrane ili udobno sjedenje gostiju. Kada nisu u upotrebi, stolovi se jednostavno sklapaju, čime se štedi prostor za skladištenje.

Dodatna pogodnost su i dostupne navlake koje pružaju elegantan izgled stolova, istovremeno ih štiteći od oštećenja. Ova mogućnost prilagodbe i dodatne zaštite čini ove sklopive stolove još poželjnijima za catering događaje. Njihov moderan dizajn i izdržljivost čine ih neizostavnim dijelom opreme za catering, pridonoseći estetici, praktičnosti i dugovječnosti usluge. Osvježite svoje catering događaje s ovim sklopivim stolovima, savršenim spojem praktičnosti i stila.

Sklopivi stolovi za catering

Kada razmišljamo o praktičnosti i prilagodljivosti u organizaciji događaja, malo koja stvar može konkurirati sklopivim stolovima za catering. Ovi funkcionalni i elegantni stolovi postali su nezaobilazna oprema u restoranima, hotelima, kafićima i mnogim drugim ugostiteljskim okruženjima. Sklopivi stolovi omogućuju jednostavan transport i brzo postavljanje, što olakšava rad catering timova i osigurava uspješan događaj.

Povijest Sklopivih stolova

Povijest sklopivih stolova seže unatrag nekoliko desetljeća, kada su prvi put korišteni u različitim ugostiteljskim prilikama za praktično i efikasno postavljanje stolova. Njihova sposobnost da se brzo sklope i pohrane čini ih idealnim izborom za različite prigode, pružajući dovoljno prostora za posluživanje hrane ili udobno sjedenje gostiju.

Tehničke Specifikacije

Sklopivi stolovi dolaze u različitim veličinama i oblicima, ali osnovni koncept je uvijek isti. Imaju sklopivo postolje od čvrstog cjevastog profila, često u antracitno sivoj boji, što osigurava stabilnost i dugovječnost. Kada nisu u upotrebi, stolovi se lako sklapaju, čime se štedi prostor za skladištenje.

Dodatna pogodnost su i dostupne navlake koje pružaju elegantan izgled stolova, istovremeno ih štiteći od oštećenja. Ova mogućnost prilagodbe i dodatne zaštite čini sklopive stolove još poželjnijima za catering događaje. Njihov moderan dizajn i izdržljivost čine ih neizostavnim dijelom opreme za catering, pridonoseći estetici, praktičnosti i dugovječnosti usluge.

Primjene Sklopivih stolova

Evo nekoliko primjera primjene sklopivih stolova:

  1. Organizacija događaja: Sklopivi stolovi su idealni za sve vrste događaja, od vjenčanja do konferencija, omogućujući fleksibilno postavljanje i prilagodbu prostora.

  2. Posluživanje hrane: Pružaju dovoljno prostora za postavljanje buffeta ili švedskog stola, omogućujući jednostavan pristup gostima.

  3. Vanjska i unutarnja upotreba: Stolovi su dizajnirani za korištenje na otvorenom i u zatvorenom prostoru, što ih čini izuzetno svestranim.

  4. Praktično skladištenje: Kada nisu u upotrebi, stolovi se lako sklapaju i pohranjuju, štedeći prostor i olakšavajući logistiku.

Zaključak
 

Višenamjenski stolovi prikladni su za sve vrste okruženja i događaja. Imaju poprečni i uzdužni sustav spajanja stolova te integrirane kape za stopala stola. Ručna blokada za noge osigurava stabilnost tijekom uporabe.

Osvježite svoje catering događaje s ovim sklopivim stolovima, savršenim spojem praktičnosti i stila.

_DSC5576-1.jpg
Product in context_XXL180+Norman (4).jpg
bottom of page