top of page

DOSTAVE I POVRATI

Dostava

Troškovi dostave

Dostavljamo po cijeloj Hrvatskoj, uključujući i otoke . Ako se vaša roba šalje u više paketa ili je potrebna naknadna dostava, troškove dostave plaćate samo jednom.

Dostava paketa

Za narudžbe do 499,99 € bez PDV-a naplaćujemo fiksni iznos od 7€  troškove dostave (transport i pakiranje).
Za narudžbe od 500,00 bez PDV-a € troškovi dostave su BESPLATNI.
Dostava paketa u roku od 5-10 radnih dana.

Paletna dostava gabaritne i teške robe

Vrijednost robe do 999,99 € bez PDV-a troškovi dostave 32 € bez PDV-a
Vrijednost robe do 1.999,99 € bez PDV-a troškovi dostave 64 € bez PDV-a
Vrijednost robe od 2.000,00 € bez PDV-a troškovi dostave 100 € bez PDV-a

Dostava unutar Hrvatske je 5-10 radnih dana.
Ukoliko vaša narudžba sadrži artikle koji se otpremaju na paletama zbog svoje glomaznosti ili težine, za to naplaćujemo jednokratno fiksni iznos ovisno o vrijednosti robe.

Informacije o roku isporuke

Ukoliko od nas naručite više artikala u sklopu jedne narudžbe, robu ćemo, ovisno o dostupnosti, poslati u nekoliko parcijalnih pošiljki, za koje vrijede rokovi isporuke navedeni za pojedini artikl. Troškovi dodatnih parcijalnih pošiljki za vas su BESPLATNI.

Povrati

Povrat

Kupujte bez rizika jer imate pravo na povrat robe i novca u roku od deset dana od dana primitka robe. Ovo se pravo ne odnosi na već korištenu ili robu koja je izrađena prema specifikacijama kupaca ili za proizvode koji su prilagođeni osobnim zahtjevima. Kako bi ostvarili svoje pravo na povrat, neiskorištenu i čistu robu pošaljite nam natrag, ako je moguće u originalnom pakiranju, sa svim dodacima i komponentama pakiranja.

Kako dogovoriti i organizirati povrat

 1. Kontaktirajte nas radnim danom od 8-16h na broj telefona:
  01 3356 205
  ili pošaljite mail na:
  info@idealplus.hr

 2. Dogovoriti način povrata.

 3. Zapakirajte zapriljenu robu(po mogućnosti u originalno pakiranje) i dostavnicu.

 4. Pošaljite robu natrag sukladno dogovoru iz drugog koraka.
   

Rok za povrat

Zaprimljenu robu možete vratiti u roku od deset dana od primtka.

Troškovi povrata

TROŠAK POVRATA BESPLATAN

 • Oštećenje robe

 • Proizvod s greškom (manjak djelova)

 • Krivi proizvod

 

Ukoliko vaša reklamacija ima jedan od gore navedenih razloga, molimo da nazovete na 01 3356 205 ili nas kontaktirate mailom na info@idealplus.hr kako bi kreirali potrebne dokumente i organizirali povrat.​

TROŠAK POVRATA SNOSI KUPAC

Ukoliko želite vratiti robu iz nekog drugog razloga osim gore navedenih, rado ćemo Vam vratiti novac u vrijednosti vaše kupovine ili poslati zamjensku robu, no dodatne troškove prijevoza snosite sami. Za ostale upute pogledajte Kako dogovoriti i organizirati povrat
 

POVRAT PALETNE ROBE

Za povrat gabaritne i teške robe molimo vas obratite se na ​01 3356 205 ili nas kontaktirate mailom na info@idealplus.hr kako bi dogovorili, kreirali potrebne dokumente i organizirali povrat te vas obavijestili o detaljima preuzimanja robe(mjesto,datum i vrijeme prikupa).

Povrat novca

Nakon zaprimanja i pregleda povrata, vratit ćemo vam novac u roku od 14 dana nakon primitka povrata. Povrat novca ovisi o načinu plaćanja.

 • Za narudžbe plaćene kredinom karticom povrat će biti izvršen na račun kreditne kartice koju smo teretili, a povrat može biti vidljiv na sljedećem izvodu kreditne kartice.

 • Za narudžbe plaćene unaprijed povrat će biti izvršen na bankovni račun s kojeg je izvršeno plaćanje.

 • Za narudžbe plaćene pouzećem molimo da nam naglasite ili pošaljete mailom broj računa za uplatu pri organizaciji povrata.

bottom of page